“Άγιος”: Προσκλεκλημένοι στα Σπάτα

Προσκεκλημένη της ΠΑΕ ΑΕΚ και του αντίστοιχου ηλικιακού κλιμακίου της Ένωσης ήταν το απόγευμα της Πέμπτης η Κ14 του Αγίου Ιεροθέου.

Με την ευκαιρία απουσίας εκπαιδευτικών υποχρεώσεων λόγω της εθνικής επετείου, αλλά και του ρεπό στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ το σαββατοκύριακο, ο περιστεριώτικος σύλλογος μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον υπεύθυνο της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Δημήτρη Βαφειάδη, τους τεχνικούς του κλιμακίου, Ισίδωρο Χαλιμούρδα – Νικήτα Κατσίπη και 16μελή αποστολή, 14 μέλη του πρώτου τμήματος γεννηθέντες του 2006 και δύο γεννηθέντες του 2007 (Λαμπρόπουλος, Φαρασόπουλος).

Διεξήχθη αγώνας δύο 35λέπτων, υπό το άγρυπνο μάτι των Κωστή, Ταυλαρίδη (σκάουτερ) και Νεντέλκοβιτς (Κ15 ΠΑΕ ΑΕΚ), με τον “Άγιο” να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και να δίνει “τροφή για συζήτηση” αμέσως μετά το τέλος του, μεταξύ των επιτελικών στελεχών των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της Κ14 της ΑΕΚ, Βασίλης Αποστόλου, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και για την ιστορία, η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 6-2 και τον Τζενάρο Ρετζεπάι να σημειώνει τα τέρματα του “Αγίου”.

Leave a Reply