Άγιος Ιερόθεος: “Όχι στο χωμάτινο”

Η πρόταση του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου για την μεταφορά των τμημάτων υποδομής των συλλόγων που χρησιμοποιούν την Χωράφα στο παλιό γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου (επί της οδού Αναπαύσεως) δεν έγινε δεκτή από την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου, που εξέδωσε μάλιστα σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα: “Μετά από απόφαση του Δήμου Περιστερίου , οι ακαδημίες των ομάδων που στεγάζονται στο γήπεδο της Χωράφας θα μεταφερθούν στο παλιό γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου (χώμα), μέχρι την ολοκλήρωση των έργων για την ανακατασκευή του γηπέδου της Χωράφας!

Ύστερα από ενέργειες της διοίκησης και των υπευθύνων της ομάδος μας , τα μεγάλα μας τμήματα (εφηβικό , παιδικό , παμπαιδικό ) θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο του Ηφαίστου , τα μικρά μας τμήματα (τζούνιορ , προτζούνιορ , αστεράκια ) στο γήπεδο 7Χ7 της Χωράφας και κανένα μας τμήμα δεν θα μεταφερθεί στο χωμάτινο γήπεδο!!!!!!!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ώρες των προπονήσεων για την νέα σεζόν!!! Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο των παιδιών μας!!!!! Καλη συνέχεια στις διακοπές όλων!!!!!!”.

Leave a Reply