Ωραία μπάλα και 5 γκολ στους παίδες

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Χρυσούπολης, τα παιδικά τμήματα της Κηπούπολης και του Αγίου Ιεροθέου.

Οι δύο τεχνικοί,, Δημήτρης Τσουκνάκης και Δημήτρης Λειβαρτζηνός αντίστοιχα, έκαναν πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλα τα παιδιά που είχαν στη διάθεσή τους και επιδοκίμασαν το ομαδικό ποδόσφαιρο, χωρίς να δείξουν ιδιαίτερη σπουδή για το τελικό αποτέλεσμα.

Για την ιστορία, επικράτησε η Κηπούπολη με σκορ 3-2 και σκόρερς τους Σερίφη, Θεοχαρίδη και Τσίκο. Για τον Άγιο Ιερόθεο σκόραραν οι Μαγουλάς και Ντούρο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Σαβουλίδης, Μπίσκος, Κατσάτσος, Κλειδής, Δούμας, Θεοχαρίδης, Φαρμάκης Γ., Σερίφης (Έπαιξαν και οι Μανώλης, Ζούγρης, Δημοσθενιάδης, Χαροκόπος Μ., Συμπεράς, Παπαδόπουλος, Τσίκο, Λακιώτης, Φούκας, Λύρας, Βλαστέλης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Λεκάκης, Μαρίνος, Μαχαίρας, Κουράφαλος Χ., Καλαμούκης, Αγγελόπουλος, Τανούσης, Κουράφαλος Δ., Καρακασίδης, Μαγουλάς (Έπαιξαν και οι Ανδρεάδης, Γιατράκης, Καραμπίνας, Ντούρο, Δήμος, Γρίβας, Μήτσης).

Leave a Reply