ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Δύο ισοπαλίες με σημασία

Τον πρώτο τους βαθμό και μάλιστα κόντρα σε ομάδα της πρώτης τριάδας, τον Α.Ο. Ιλίου, πήραν οι Νέοι του Φοίνικα Περιστερίου, αλλά κέρδισαν πολλούς περισσότερους στο ψυχολογικό κομμάτι, που τόσο τους ταλαιπώρησε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Για να πούμε βεβαίως ότι “γύρισε ο διακόπτης”, θα χρειαστεί μία σειρά αποτελεσμάτων και ανάλογων εμφανίσεων στα εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, με Ήφαιστο Π., Θύελλα Π. και Ιεράπολη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη προηγήθηκαν στο σκορ στο 17′, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους που κινήθηκαν στο ίδιο χρονικό διάστημα με υπεροψία. Όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν θα είχαν το εύκολο έργο που υποσχόταν ο βαθμολογικός πίνακας, ήταν αργά και το τελικό 2-2 επιβραβεύει αυτούς που προσπάθησαν περισσότερο.

Μεγάλη η συμβολή του Πάπα που απέκρουσε πέναλτι λίγο πριν την εκπνοή.

Σκόρερς για την ομάδα του Φοίνικα οι Αχλάδης (πεν.) στο 17′ και Φούντας στο 63′.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος, Γιώτης, Νάζος, Φουντας, Μπίλης, Φωτόπουλος, Σεφέρι, Αχλάδης, Δονάτος, Κατσούλης, Καζάνης. Στον πάγκο ήταν οι Μπεντεβής, Κώττας, Καλίτσος, Πάπα, Ρότα και Ζεϊμπεκάκης.

Ισόπαλοι και οι Παμπαίδες (1-1)

Δεν εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του πρωτοπόρου Ρουφ με το Χαϊδάρι (1-1) οι Παμπαίδες του Φοίνικα Π., για να ανέβουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα του Α’ ομίλου της ΕΠΣΑ, αφού έμειναν στην ισοπαλία με το ίδιο σκορ, φιλοξενούμενοι του Θρίαμβου στο Χαϊδάρι.

Μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, αλλά ο Καραγιώργος Γ. έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την έναρξη του δευτέρου μέρους (31′).

Διαιτητής: Ιωσηφόγλου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Μπούζο, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Κόπελας, Καραγιώργος Γ., Μαγαλιός. Στον πάγκο ήταν οι Βαβίλης, Καραγιώργος Α., Νίνης, Γεωργόπουλος, Τσιχλης.

Leave a Reply