Φοίνικας: “Φάλτσος” αποκλεισμός (1-0)

Με παράπονα από τη διαιτησία, οι Νέοι του Φοίνικα Περιστερίου άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Γ.Σ.Αργυρούπολης (1-0), που σήμανε και την ολοκλήρωση της φετινής τους αγωνιστικής παρουσίας στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπάρχει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των Περιστεριωτών, Γιαννόπουλο, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας. Σύμφωνα δε, με τον ιατρό του αγώνα κ. Σιάνο, υπέστη κάκωση δεύτερου δακτύλου του αριστερού ποδιού και συστήθηκε η μετάβαση σε εφημερεύον νοσοκομείο (όπως και έγινε).

Ακολούθησε η αυστηρή (σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους) αποβολή του Κατσούλη στο 36′, το οποίο ο διαιτητής χαρακτήρισε “σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι (μαρκάρισμα)”. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπήρξαν αρκετά τέτοια, λόγω της ολισθηρότητας (αν όχι και ακαταλληλότητας) του αγωνιστικού χώρου από την νεροποντή.

Έτσι ή αλλιώς, οι Νέοι του Φοίνικα αποχαιρέτησαν την τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, έχοντας προηγουμένως κερδίσει με μειονέκτημα έδρας την είσοδό τους στους “8” και κάθε άλλο παρά απογοητευμένοι πρέπει να αισθάνονται στον τερματισμό.

Σκόρερς: 26′ Καραγιάννης / –

Διαιτητής: Ζύγας. Βοηθοί: Μαρδας, Ματσούκας.

Γ.Σ.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αγγελόπουλος (41′ Ευαγγέλου), Μερετσόλιας, Τιούνης (64′ Μπαρλάμπας), Βασιλάκης, Τερζής (79′ Ασημάκης), Γαλάνης, Μποζίκης, Μπιξίνης, Καραγιάννης (56′ Χαλδαίος, 76′ Σκόπι), Μαρουντας, Καραθάνος (50′ Λεβειδιώτης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος (27′ Πάπα), Γιώτης (76′ Νάζος), Μπίλης, Φούντο (75′ Σκόδρας), Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος (56′ Μπεντεβής), Μίλε, Αχλάδης, Κατσούλης, Σεφέρι, Καζάνης (41′ Χιώτης).

Leave a Reply