Το πρωτάθλημα Κ10 με αριθμούς

Στο πρωτάθλημα Κ10 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών δήλωσαν συμμετοχή μόλις 17 ομάδες, τρεις εκ των οποίων είναι από το Περιστέρι.

Οι Ανθούπολη, Ατρόμητος Αθ. και Ήφαιστος είναι οι ομάδες που θα έχουν τμήμα της Κ10 στη διοργάνωση και τοποθετήθηκαν στον 1ο όμιλο, μαζί με Άτλαντα Κυψέλης, Ρουφ, Αττικό, Αγ. Ελεούσα, Αθηναΐδα και Κουκάκι.

Δημιουργήθηκαν δύο όμιλοι, ένας με εννιά ομάδες και ένας με οκτώ ομάδες. Ο πρώτος θα ξεκινήσει το Σάββατο 23/10 και ο δεύτερος το επόμενο Σάββατο 30/10.

Ο αγώνας θα πρέπει να αρχίζει με τη συμμετοχή εννιά ποδοσφαιριστών για κάθε ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα. Επιτρέπονται αλλαγές σε όλη τη διάρκεια χωρίς διακοπή του αγώνα, εκτός κι αν πρόκειται για τον τερματούλακα.

Μια ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει όσες παίκτριες επιθυμεί. Ο αγωνιστικός χώρος στον οποίο διεξάγονται οι αγώνες, απεικονίζεται στη φωτογραφία του άρθρου (από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή – και σε μήκος και σε πλάτος). Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου με βάση τον κλειδάριθμο κάθε ομάδας έχει ως εξής



Leave a Reply