Το Περιστέρι ξανά στην Α’ εθνική!

Οι Νέες Ατρομήτου είναι και μαθηματικά πρωταθλήτριες, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας και το Περιστέρι επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών.

Πεντάστερο” το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη πέρασε με το άνετο 0-5 και από το “Γ. Ρουμελιώτης” στην Ελευσίνα και γιορτάζει την άνοδο στα γνώριμα – για τα περισσότερα κορίτσια- “σαλόνια” της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Κόντρα στον τοπικό Πήγασο Θριασίου, οι Νέες Ατρομήτου βρήκαν πέντε φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και τον… έχασαν άλλες τόσες, αφού εκτός των πέντε τερμάτων, είχαν χαμένο πέναλτι (Τράγου), δύο δοκάρια (Γατούδη) και (τουλάχιστον) δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ (Γιούσια, Βέρρα) που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Τον πανηγυρικό χαρακτήρα που έλαβε η αναμέτρηση σκίασε ο τραυματισμός της αρχηγού, Μαίρης Τράγου, που αποχώρησε τραυματίας στο 57ο λεπτό, με πόνους στο αριστερό γόνατο και η σοβαρότητα του τραυματισμού μένει να διευκρινιστεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στη διάρκεια της Δευτέρας.

Σκόρερς: – / 5′ και 67′ Μπριάνα, 72′ Ρόκομα, 77′ Γατούδη, 90′ Βέρρα.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Λώνη, Παπουτσή.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Ψυρρή (46′ Μαρασίδη), Κριεζή, Στεροπούλου, Αποστόλου (77′ Αυδίκου), Βέρρα, Βλασσοπούλου, Μπριάνα, Γατούδη, Ρόκομα (77′ Κουτσού), Τράγου (57′ Ταμβάκη), Γιούσια.



Leave a Reply