Το νέο Δ.Σ. στον Γλαύκο

Μετά την παραίτηση -για προσωπικούς λόγους- του Κωνσταντίνου Πεθεριώτη, τόσο από τη θέση του προέδρου, όσο και του απλού μέλους του διοικητικού συμβουλίου, το Δ.Σ. του Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου Γλαύκος συνεδρίασε βάσει καταστατικού και αφού έκανε δεκτή την παραίτηση, προχώρησε ομόφωνα στη νέα σύνθεση του Δ.Σ. Η οποία και έχει έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τζαμουράνης Γιώργος

Αντιπρόεδροι: Ευσταθιάδης Νίκος – Αρκούδης Νίκος

Γενική Γραμματέας: Σιγανού Μαρία

Ταμίες: Ματσώτας Δημήτρης – Τυρλής Βασίλης

Γενικός Αρχηγός: Μαντζάκος Γιάννης

Έφοροι Αγωνιστικής: Γιαρίκης Νίκος – Ματσώτας Δημήτρης

Έφοροι Προαγωνιστικής και Ακαδημίας: Καπλάνη Αδαμαντία – Ρεντίφη Σοφία

Έφοροι μικρής πισίνας: Καπλάνη Αδαμαντία – Ρεντίφη Σοφία – Τζαμουράνης Γιώργος

Έφοροι Τεχνικής: Αρκούδης Νίκος – Ηλιάκης Γιώργος.

Θεοφάνεια και ευχές

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, γεμάτη υγεία, χαρά, ευτυχία, προκοπή, είναι οι ευχές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τη νέα χρονιά. Και για τον ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το 2019 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Στον αγιασμό των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου στις 06 Ιανουαρίου 2019, παρευρέθησαν: ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, η πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κα Κορόγιαννη Ξένια και κ. Χιώτης Δημήτρης, καθώς και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής, αλλά και πλήθος κόσμου. Βούτηξαν για το σταυρό 30 αθλητές από τα αθλητικά σωματεία της περιοχής. Αυτός που τελικά έπιασε τον σταυρό είναι ο αθλητής της ομάδας μας Μάριος Κουρσάρης. Η Εκκλησία έδωσε στον Μάριο μία εικόνα και σε όλους τους αθλητές που έπεσαν δόθηκε ένα σταυρουδάκι ως αναμνηστικό.

Η οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται στο Μάριο πάντα να είναι γεμάτος υγεία, προκοπή, επιτυχίες σε ότι κι αν κάνει, καθώς επίσης και στους υπόλοιπους αθλητές μας: Βλάχου Ευαγγελία, Γούμενου Λίλιαν, Καραγιάννη Ελένη, Κατέχη Αλέξανδρο, Παπαγρηγοράκη Δημήτρη, Πιττή Αλέξανδρο, Τράπαλη Γιάννη, Τσαμπά Κωνσταντίνο, και Χαβενετίδη Αναστάση”.

Leave a Reply