Το μέλλον του Ιπποκράτη είναι εδώ!

Ανταγωνιστικά παιχνίδια και ποδόσφαιρο με βάσεις και αρχές για τα μικρά τμήματα του Ιπποκράτη, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά και αυτή την εβδομάδα.

Νίκη για την Κ10, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της AEK Roots, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μπίτζα να βρίσκουν τέσσερις φορές φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και να βγαίνουν νικητές με σκορ 4-2.

Τα γκολ σημείωσαν οι Κιόσογλου (2), Μακρογαμβράκης και Λόζος.

Αγωνίστηκαν οι Γεωργιόπουλος, Γονίδης, Ζούμπος, Ροντογιάννης, Καρυστινός, Κιόσογλου, Παπαδόπουλος, Μακρογαμβράκης, Σαγρής, Γιοβάνης και Λόζος.


Οκτώ γκολ και διπλάσιες ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα, στην αναμέτρηση των Κ8 Ιπποκράτη και Ιάσονα, στο Soccer Evolution.

Για την ομάδα του Νικήτα Δημητρακόπουλου σκόραραν οι Τσιρογιάννης (3) και Λιαπόπουλος.

Αγωνίστηκαν οι Λιαπόπουλος, Σελίμης, Λόζος, Καλαμάκης, Αργυρόπουλος Παγκράτης, Γκιάτας, Τσούγκας, Τσιρογιάννης, Αντίοχος, Κατσαρός, Παπαλάιος.


Πολύ ωραίος αγώνας για τα Bambini του συλλόγου απέναντι σ’ έναν ισάξιο αντίπαλο, την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που νίκησε στις λεπτομέρειες, με σκορ 2-1.

Το γκολ του Ιπποκράτη σημείωσε ο Καβούρης και έπαιξαν οι Κωστανούδης, Δερβιτσιώτης, Κυπαρίσσης Δ., Γκουτζης, Κυπαρίσσης Μ., Κυπαρίσσης Γ., Μπαριάνος, Κολιτσίδας, Καβούρης, Κοζαδηνός.

Leave a Reply