Τουρνουά: Λαμβάνει μέτρα ο Δήμος!

Στον… πάγο έχουν τοποθετηθεί πλέον οι σχέσεις του Δήμου Περιστερίου με τα ιδιωτικά τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγονται ανά την Αθήνα, αφού οι διοργανωτές δεν του άφησαν άλλες επιλογές!

Με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών να γνωρίζει ασφαλώς την ύπαρξη και λειτουργία τους, αλλά χωρίς μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχει το παραμικρό έσοδο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ώστε να παρέχει επίσημη στήριξη, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής – Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου δεν θα ανεχθεί περαιτέρω να παραχωρεί γηπεδικές εγκαταστάσεις, την ίδια ώρα που τον αγνοούν σε βαθμό περιφρόνησης!

Τα συγκεκριμένα τουρνουά ουδέποτε επεδίωξαν οποιασδήποτε μορφής συμφωνία-συνεργασία με τον Οργανισμό, αντίθετα βάζουν… μπροστά τους συλλόγους που μετέχουν με τμήματα στις διοργανώσεις τους να αιτούνται ώρες και γήπεδα μέσα στο Σαββατοκύριακο, δοκιμάζοντας σε ακραίες πλέον καταστάσεις και τη διαθεσιμότητα, αλλά και τους ίδιους τους αγωνιστικούς χώρους.

Και αναφερόμαστε σε γηπεδικές εγκαταστάσεις που πρόσφατα αναμορφώθηκαν (Χωράφα, ΕΑΚ Ηφαίστου), με κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή προγραμματίζονται – εκτελούνται βελτιωτικές παρεμβάσεις (Χρυσούπολη, Τσαλαβούτα).

Δύο φορές μέχρι σήμερα κλήθηκαν εκπρόσωποι των συγκεκριμένων τουρνουά σε συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού και ουδείς έδωσε το παρών, αναλαμβάνοντας έτσι και την ευθύνη για τις αποφάσεις που θα ληφθούν – υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Εκτός… Εκτός κι αν αλλάξει κάτι τη Δευτέρα, οπότε και καταβάλλεται μία ύστατη προσπάθεια συνάντησης των δύο πλευρών…

Leave a Reply