Τη Δευτέρα 25/9 “κλείνει” η Χωράφα

Το απόγευμα της Κυριακής 24/9 μπορείτε να κάνετε την τελευταία σας βόλτα στο ταρτάν του κεντρικού γηπέδου των εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Από το πρωί της Δευτέρας οι κεντρικές εγκαταστάσεις του αθλητικού συγκροτήματος τίθενται στη διάθεση της αναδόχου εταιρίας του έργου αναμόρφωσης και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι η τελική του μορφή και ο χρόνος περάτωσης των εργασιών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη και τη σύμβαση του έργου προβλέπεται χρόνος περίπου τριών μηνών, κάτι που μας οδηγεί λίγο πριν ή αμέσως μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Λιγάκι δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε παράδοση και νωρίτερα, λένε οι πιο αισιόδοξοι γνώστες των λεπτομερειών των παρεμβάσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν της αντικατάστασης του χλοοτάπητα με νεότερης γενιάς, προβλέπονται παρεμβάσεις και στους χώρους των αποδυτηρίων κ.λ.π.,(έργο στο πλαίσιο του εθνικού αθλητικού σχεδιασμού για τη διετία 2016-’17, ενταγμένο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού), ενώ με χρηματοδότηση από τα αποθεματικά του Δήμου θα γίνει αντικατάσταση και του ταρτάν και περαιτέρω καλλωπισμός περιμετρικά του κεντρικού γηπέδου.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι διεργασίες για τη φιλοξενία των συλλόγων που θα χάσουν το προπονητήριό τους λόγω των εργασιών στο κεντρικό γήπεδο.

Τόσο στον Φοίνικα, όσο και στην Ανθούπολη (ο Άγιος Ιερόθεος μετέφερε τα μεγάλα τμήματα υποδομής στο ΕΑΚ Ηφαίστου) προτάθηκαν μεσημβρινές ώρες προπόνησης στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ενώ ενδέχεται να προσφερθεί περιορισμένη διαθεσιμότητα και στις εγκαταστάσεις στο Νταμάρι.

Leave a Reply