ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Φοίνικας – Ήφαιστος 4-1

Επιστροφή στις νίκες για τους Τζούνιορ του Φοίνικα Περιστερίου, που επιβλήθηκαν με σκορ 4-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηφαίστου Π., στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώτη Μπέσιου ήταν καλύτεροι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το πρώτο μέρος.

Σκόρερς των νικητών οι Παζαρακιώτης, Ανδρεαδάκης, Σιδεράς και Αγγελόπουλος.

Ξεκίνησαν οι Αγόρας, Λάζαρης, Μαρκάκης, Αγγελόπουλος, Σιδεράς, Τσοπάνογλου, Παζαρακιώτης, Ανδρεαδάκης, Χρυσοστόμου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ανδριανάκος, Μακεδόνας.

Η ένατη αγωνιστική ήταν και η τελευταία του πρώτου γύρου. Από τις 24 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα Ακαδημιών συνεχίζεται με τη δεύτερη φάση και τις ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους ισχυρών και 3 ομίλους λιγότερο ισχυρών.

Οι όμιλοι καταρτίζονται με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων, όπως διαπιστώνεται από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Αν η διοργανώτρια Αρχή αναρτούσε βαθμολογίες, η ομάδα του Φοίνικα θα ισοβαθμούσε στην 5η θέση με εκείνη του Α.Ο. Ιλίου (12 βαθμούς), αλλά έχοντας χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι με 2-1.

 

Ήττα σε… ροντέο για τους Παμπαίδες

Παιχνίδι με εννέα γκολ και αδιάκοπες μεταβάσεις (και φάσεις) από τη μία εστία στην άλλη παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν Ττο πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Ορυζόμυλων.

Οι Παμπαίδες, Αγίας Ελεούσας και Φοίνικα, πρόσφεραν πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, σ’ ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νικητές τους πρώτους και σκορ 6-3.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου αιφνιδιάστηκαν με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και υποχρεώθηκαν να κυνηγούν στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, γνωρίζοντας τελικά την ήττα μετά από 7 παιχνίδια! Μεταξύ αυτών και το παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, στο ίδιο γήπεδο, το οποίο είχε νικήσει ο Φοίνικας με σκορ 0-1.

Σκόρερς: 4′, 36′, 53′ και 59′ Διαμαντης, 10′ Γιουρέλης, 20′ Καβαλαράκης / 16′ Καραΐσκος, 33′ Καραγιώργος Σ., 57′ Καραγιώργος Α.

Διαιτητής: Δαρσακλής.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Τσιγκόπουλος, Γιαννέλης, Μιχαλάκος, Μαθιουδής, Παϊτέρης, Μπαριάμι, Τελετίδης, Καβαλαράκης, Γιουρέλης, Διαμαντης (Σαρρής, Μαντάς, Τκάλιν, Πατσατζόγλου, Καρακάσης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ., Μαγαλιός (Καραγιώργος Α., Τσίχλης, Κόπελας, Γεωργιόπουλος)

Leave a Reply