Τελευταίες “πινελιές” για τις Κ18

Τελευταίο τεστ για τα τμήματα Νέων (Κ18), Α.Ο. Περιστερίου και Άμιλλας Περιστερίου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο γήπεδο Τσαλαβούτα, μία βεδομάδα πριν την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, στο οποίο και θα συμμετάσχουν.

Οι Γιάννης Λιβαθινός και Ηλίας Στέφος πήραν τα μηνύματα σε ό,τι αφορά στον βαθμό ετοιμότητας των νεαρών ποδοσφαιριστών τους, αλλά και όσα θα πρέπει να τους απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, προκειμένου η αγωνιστική ανταπόκριση να είναι η μέγιστη δυνατή.

Για τον Α.Ο. Περιστερίου αγωνίστηκαν οι Λευθεριώτης Γ., Πλευρίτης, Μποφίλιος, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Λευθεριώτης Ηλ., Δημητρίου, Φιλιππόπουλος, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος, Γαϊτάνης, Ντέμα, Κόνσολας, Καραγιάννης Δ., Γκουμας, Παρτσακλος, Βαγενάς.

Για την Άμιλλα έπαιξαν οι: Μαϊδανός, Ρότσι, Κατσιούλας, Τσιώλης, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κωφίδης, Ριζόπουλος, Γκορίτσι, Σαχμπαζίδης, Παπασταύρου, Τότσι, Μπόντε, Παναγκασίδης, Παπαδάκης, Ζαχαριουδάκης, Αντζέι, Πήδουλας, Μπαντές.

Αμέσως μετά, το δεύτερο παιδικό τμήμα του Ομίλου αντιμετώπισε το παιδικό τμήμα της Άμιλλας, με τον Πολύδωρο Τσίγκο να δοκιμάζει και να μένει ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών, που αναμένεται πλέον να ενταχθούν στο ρόστερ.

Χρησιμοποίησε τους Ασπρομάτη, Γκαβέλα, Ανδριόπουλο, Πλευρίτη, Λάζι, Κοριώζο, Αμπαρτζίδη, Παπαδάτο, Κονόμη, Ιωσήφ, Πύλιο, Πετρίδη, Παπαδάκο, Νταϊνένκα, Τσουτση, Χρήστου.

Για την Άμιλλα αγωνίστηκαν οι Μπαριαμάι, Ιερομνήμων, Γκότσι, Φουστένης, Παπαγιαννόπουλος, Φωλάς, Παπαδάκης, Μπικάκης, Σένκα, Κούτλας Χ., Κουρής, Κούτλας Αγγ., Ζουγρής, Ρότσι, Καριοφύλλης.

Leave a Reply