Σ. Μουζάκη: “Δεν πληρώνουμε μαζί”!

Με επιστολή της, η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος του Ατρομήτου Αθηνών, Στέλλα Μουζάκη, επιθυμεί να απαντήσει στις χθεσινές τοποθετήσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Ατρομήτου, Αντώνη Πατατανέ και προαναγγέλει συνολική παρουσίαση στο κεφάλαιο της γυναικείας ομάδας.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Αγαπητό Peristeri-academies,

δεν γνωρίζω εάν η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτρέπει τη φιλοξενία παραληρηματικών μονολόγων ακόμη κι αν αυτοί συνοδεύονται από ασύστολα ψεύδη ή επιβάλλει ουσιαστικό αντίλογο με απομόνωση και ανάδειξη των συκοφαντικών στοιχείων τους.

Εφ’ όσον όμως επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος παράθεσης απόψεων, θα πούμε δύο μόνο πραγματάκια για όσα ανάφερε χθες ο μυθομανής, όπως αποδεικνύεται,,πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρομήτου.

Ο άνθρωπος που ουδέποτε μέχρι σήμερα κατέβαλλε έστω και ένα cent του ευρώ για τις απαιτήσεις λειτουργίας της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου Αθηνών, αντίθετα διαχρονικά κομπάζει για τις διαρκείς επιτυχίες της, ζει τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με την αλήθεια!!!

Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά και θα κληθεί πολύ σύντομα να αποδείξει, αν μπορεί, το αντίθετο, ότι κανένα χρηματικό πρόστιμο δεν στάθηκε εμπόδιο στην αίτηση συμμετοχής του τμήματος στο τρέχον πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Τα πρόστιμα πληρώνονται πριν την έναρξη των αγωνιστικών περιόδων (Άρθρο 7, παράγραφος 3ε του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου) και το συγκεκριμένο πληρώθηκε εμπρόθεσμα με δικά ΜΟΥ χρήματα.





Η αλήθεια είναι ότι η ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄εθνικής έγινε -τι σύμπτωση!- μία ημέρα μετά την παρουσία μου στο Πρωτοδικείο (μήνα Αύγουστο, ενώ το πρωτάθλημα ξεκίνησε μέσα Οκτωβρίου!), διεκδικώντας το δικαίωμά μου να αποτελώ μέλος της ομάδας που αγαπώ και υπηρετώ τόσα χρόνια. Την ομάδα που υπηρέτησε πρώτα και κυρίως ο αείμνηστος πατέρας μου.

Η γυναικεία ομάδα, της οποίας έχω την τιμή να είμαι ιδρύτρια, έχει τη δική της λαμπρή ιστορία και δεν δέχομαι από κανέναν να την προσβάλλει με αναίσχυντα ψεύδη. Ούτε μαζί την φτιάξαμε, ούτε μαζί πληρώνουμε τις ανάγκες της. Αντίθετα τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας της πληρώναμε κιόλας όλοι ο γονείς από 50 ευρώ τον μήνα…

Πολύ σύντομα θα τοποθετηθώ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δουν ΟΛΟΙ, ποιός είναι αυτός που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Το καλύτερο βεβαίως για τον ίδιο, είναι να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ και να απαλλάξει τον σύλλογο από τα ψέμματα και το δηλητήριο που τον έχει ποτίσει στα χρόνια παρουσίας του, προσβάλλοντας τις προσπάθειες 70 παιδιών και 130 γονέων της ομάδας μας.

Οι πόρτες του Ατρομήτου Αθηνών θα ανοίξουν και θα παραμείνουν διάπλατα ανοικτές για τους φίλους του, είτε το θέλει, είτε όχι. Το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ είναι να αποκτήσει επιτέλους το πολυπόθητο διαζύγιο από την αλήθεια. Κανένα δικαστήριο στον κόσμο δεν μπορεί να του το αρνηθεί”.

Επισήμανση του Peristeri-academies.gr

“Κυρία Μουζάκη,

ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει ο καθένας να παραθέσει τις απόψεις του είναι σεβαστός, ακόμη κι αν δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Σαφώς και θα προτιμούσαμε την άμεση αντιδιαστολή επιχειρημάτων, αλλά δεν είναι στο χέρι μας να την επιβάλλουμε κιόλας.

Για μας προέχει να κατατεθούν δημόσια, χωρίς λογοκρισία ή “φτιασιδώματα”, οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων μερών και να είναι ενήμερη η κοινή γνώμη της πόλης μας γι αυτές.

Το Peristeri-academies άλλωστε κατέγραψε το συμβάν στο Νταμάρι, με φυσική παρουσία εκεί και όσα άκουσε (και όχι “του είπαν” ή “πληροφορήθηκε”) πίσω από τη μισάνοικτη πόρτα του κοντέινερ των γραφείων.

Σε αυτό που σίγουρα συμφωνούμε, είναι ότι ο Ατρόμητος Αθηνών θα πρέπει να είναι ανοικτός για τους φίλους του, που στο κάτω κάτω θα ενισχύσουν οικονομικά την λειτουργία του, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος αποφασιστεί και οριστεί”.

Leave a Reply