Σ. Μουζάκη: “Ένα ευχαριστώ είναι λίγο”

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο δεν επιτρέπουν και ακύρωσαν το δρομολόγιο επιστροφής των Γυναικών Περιστερίου από τη Λήμνο στην έδρα τους, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου, μέσω της κ. Πετρίδου που διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο στη Λήμνο, για την περαιτέρω εξυπηρέτηση της αποστολής της.

Όπως όμως παραδέχθηκε η πρόεδρος του συλλόγου, Στέλλα Μουζάκη, που δεν συνόδευσε την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά: “Ό,τι και να πω για τους ανθρώπους της Λήμνου δεν είναι αρκετό και ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο.

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Βρίσκονται δίπλα στην αποστολή μας από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι στο νησί, με επικεφαλής τον Γιώργο Χαροκόπο που είναι υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος της Α.Ε. Λήμνου.

Όταν δε, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης πληροφορήθηκε ότι η αποστολή θα πρέπει να παραμείνει άλλη μία ημέρα στο νησί, ξεκαθάρισε ότι τα επιπλέον έξοδα διαμονής και διατροφής δεν θα επιβαρύνουν τον σύλλογο, ενώ υποσχέθηκε ότι το πρωί της Δευτέρας θα επισκεφθεί μαζί με τα κορίτσια μας την Μόνιμη Έκθεση Ιστορίας, Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου του νησιού (και από τις καλύτερες της χώρας).

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε στην πρώτη ευκαιρία αυτή την φιλοξενία και ξέρω ότι έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά των πήχη”.



Leave a Reply