Συγκέντρωση για τον Ατρόμητο!

Σε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, προχώρησε κίνημα φίλων του Ατρόμητου, που θέτει ερωτήματα και καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση (1η Απριλίου, 7.30 μ.μ., στο ΚΥΒΕ Περιστερίου) όλους όσοι αγαπούν τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θέμα: Ενημέρωση των φίλων του Ατρόμητου για το όραμα και τον σχεδιασμό μίας μεγάλης Ατρόμητης οικογένειας στον Ερασιτέχνη

Οι λέξεις μερικές φορές χάνουν το νόημα τους, όταν οι άνθρωποι που τις χρησιμοποιούν ή δεν ξέρουν τι σημαίνουν ή δεν τους ενδιαφέρει τι σημαίνουν, αγνοώντας επιδεικτικά και προκλητικά τη σημασία τους.

Όσοι λοιπόν επιλέγουν να αγαπήσουν την ομάδα, που λέγεται Ατρόμητος, το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν για πολλούς λόγους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι ένας: Ατρόμητος σημαίνει οικογένεια.

Δυστυχώς, εδώ και ένα χρόνο, με αστεία επιχειρήματα και υπεκφυγές (όπως το ότι δεν υπάρχουν αιτήσεις, γιατί τις έχει μαζί του ο πρόεδρος του σωματείου ή ότι ο πρόεδρος του σωματείου λέει να φτιάξετε δικές σας και ελάτε να τις καταθέσετε, αλλά δεν υπάρχει υπεύθυνος να τις παραλάβει κ.α.) προσπαθούν να αποτρέψουν όποιον θέλει να ενταχθεί στην οικογένεια του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, που θεωρείται η μητέρα της οικογένειας, μία οικογένεια, που αντί να θέλουν να μεγαλώσει, δείχνουν με τη συμπεριφορά και τις τακτικές τους ότι μάλλον θέλουν να την μικρύνουν και ότι μικραίνει στο τέλος εξαφανίζεται.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή ύστερα από ένα χρόνο, να προχωρήσουμε σε αυτήν την ανακοίνωση-καταγγελία, που απευθύνεται σε όποιον αγαπάει-πονάει-ανησυχεί και το πιο βασικό, σε όποιον θέλει να συμμετέχει ενεργά στην οικογένεια της ομάδας του, του Ατρόμητου μας.

Αλήθεια ποιος μπορεί να μας απαντήσει σε βασικά ερωτήματα όπως

1) Ποιος χώρος λειτουργεί ως γραφεία της ομάδας;

2) Για ποιο λόγο η Λέσχη του Ατρόμητου είναι κλειστή για τον κόσμο;

3) Ποιος δίνει πληροφορίες και τι ώρες;

4) Ποιος ξέρει τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος μέλος του Ερασιτέχνη;

5) Πόσο κοστίζει η εγγραφή και πόσο είναι η συνδρομή;
6) Ποια είναι τα κριτήρια για να γίνεις μέλος ή ποια είναι τα κριτήρια για να απορριφθεί μία αίτηση εγγραφής μέλους;


Αυτές λοιπόν είναι μερικές από τις απορίες δεκάδων ανθρώπων που θέλουν να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, εδώ και ένα χρόνο, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν καταφέρει.
Καλούμε λοιπόν τον ΑΠΣ Ατρόμητο Αθηνών, την ΠΑΕ Ατρόμητος, τον σύνδεσμο φιλάθλων Fentagin, τους παλαίμαχους του Ατρόμητου, τη γυναικεία ομάδα Νέες Ατρόμητου Αθηνών 2018, τον Δήμο Περιστερίου, καθώς και όσους αγαπούν τον Ατρόμητο σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1/4/2019 και ώρα 19.30, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1-Κηφισός).

ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ”

Leave a Reply