Στον Ιπποκράτη η Μαίρη Τράγου

Στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ιπποκράτη θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος την Μαίρη Τράγου, μετά την πρόσφατη κουβέντα της με τη διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου.

Η νεαρή τεχνικός θα ασχοληθεί για μια ακόμη χρονιά με τις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες και έμφαση στην Κ10 του Ιπποκράτη, που προπονείται στις εγκαταστάσεις του Soccer Evolution.

Σε δηλώσεις της στο Peristeri-academies.gr υπογράμμισε τα εξής:

Στον σύντομο χρόνο των δύο ετών και υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, προσπάθησα να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην εξέλιξη των παιδιών, στο άθλημα που αγαπούν.

Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές που συνεργάστηκα , τα παιδιά , τους γονείς και φυσικά τη διοίκηση της ομάδας που με επιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Περιστερίου.

Εύχομαι στον κ. Γρηγόρη Καλαντζή και στη νέα διοίκηση καλή αρχή με πολλές επιτυχίες και τους ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον τους να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Ένας όμορφος κύκλος ανοίγει για εμένα και από τη νέα ποδοσφαιρικη σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ιπποκράτη. Ο κ. Μανόλης Ρακιντζάκης και ο κ. Διονύσης Γεροντής με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο και έδειξαν από την αρχή πόσο με ήθελαν στην ομάδα τους.

Το πλάνο της ομάδας συμβαδίζει με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι στο ποδόσφαιρο και τις τωρινές συνθήκες στη ζωή μου και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά και να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι

Leave a Reply