Στον Ήφαιστο το ντέρμπι (2-3)!

Ματσάρα πέντε αστέρων (!) το βράδυ του Σαββάτου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, από τα παιδικά τμήματα Ηρακλή Π. και Ηφαίστου Π., για το οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Δεν ήταν μόνο το πάθος, οι δυνατές μονομαχίες, η ένταση εντός και εκτός των τελικών γραμμών, αλλά και τα πέντε γκολ, ήταν κυρίως η διακύμανση του σκορ που συνέθεσαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, ακατάλληλο για καρδιακούς.

Δύο ανατροπές επεφύλασσε η εξέλιξη της αναμέτρησης, αν και το 0-0 του πρώτου μέρους δεν υποσχόταν πολλά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καριώτη βρήκε γκολ… από τα αποδυτήρια με την έναρξη της επανάληψης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου γύρισαν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1, αλλά πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν την πλήρη ανατροπή, όχι μόνο ισοφαρίστηκαν, αλλά δέχθηκαν και τρίτο γκολ που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό σκορ (2-3).

Ναι, έγιναν λάθη, αλλά χωρίς λάθη γκολ δεν μπαίνουν. Κι αν μπουν, είναι τέτοια που τα μνημονεύουμε για καιρό. Όσοι το παρακολούθησαν, το ευχαριστήθηκαν. Μακάρι να το χαίρονταν όλοι το ίδιο.

Σκόρερς: 46′ και 53′ Δούλκαρης / 38′ Κολοκώτσιος, 55′ Ευθυμιάδης, 66′ Μαστροκώστας.

Διαιτητής: Κικηρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καπανταης, Δασκαλόπουλος (45′ Κολοκώτσιος Ε.), Λαρεντζάκης, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος (60′ Φράγκος), Πετρόχειλος (64′ Πάσχος), Δούλκαρης, Γρηγοράκος (70′ Νταλλής), Γκουντουβας, Παλιούρας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Τζαβάρας (70′ Αναστασίου), Περιστέρης (50′ Ευθυμιάδης), Σίνα, Στασινόπουλος, Ιακώβου, Φράρος (70′ Τζιωτάκης), Μαστροκώστας, Καρούμπης, Κολοκώτσιος, Κακουλίδης (53′ Καρβουνιάρης).

Leave a Reply