Πρόσφεραν τα πάντα, εκτός από γκολ

Δεν είχε γκολ, αλλά είχε όλα τα άλλα στοιχεία που θέλεις να δεις σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είχε ένταση στο παιχνίδι, είχε δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, είχε καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Κι αν τελικά την αναμέτρηση των παιδικών τμημάτων Ηρακλή Π. και Κηπούπολης σφράγισε το άσφαιρο 0-0, αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στους τερματοφύλακες των δύο ομάδων Καπανταη και Παυλάτο, που έκαναν όλα όσα έπρεπε για να κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Τσουκνάκη ήταν πιο ζωηροί στο ξεκίνημα και των δύο ημιχρόνων, οι γηπεδούχοι του Πέτρου Πέτρου ήταν αυτοί που ανέβαζαν ρυθμούς στο δεύτερο μισό των 35λεπτων. Αυτός που θα έβαζε το γκολ θα ήταν και ο νικητής του αγώνα, αλλά η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Σκόρερς: – / –

Διαιτητής: Κατελανάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καπανταης, Φράγκος, Λαρεντζάκης, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος (36′ Μπενέτος), Ζενέτος, Πετρόχειλος (41′ Γρηγοράκος, 60′ λ.τρ. Σαρμπάνης)), Κολοκώτσιος (51′ Τσαγδουρης), Δασκαλόπουλος, Δούλκαρης, Παλιούρας Γ.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Σαββουλίδης, Φαρμάκης Β. (36′ Κατσάτσος), Κλειδής, Μιχαλόπουλος (59′ Τσίκο), Δουμας, Χαροκόπος (39′ Βλαστέλης), Σερίφης, Φαρμάκης Ι. (42′ Πετεινάρης), Μπίσκος

Leave a Reply