“Πρόβα καύσωνα” για Ιερόθεο – Άμιλλα

Είναι νωρίς να μιλάμε για αγωνιστικές “πρόβες”, αλλά το βέβαιο είναι ότι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι και για τα δύο τμήματα Νέων (Κ18) Αγίου Ιεροθέου και Άμιλλας Περιστερίου, ήταν πρόβα για τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να μονοπωλήσουν τον Σεπτέμβριο (και όχι μόνο).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Βαφειάδη και Ηλία Στέφου, ταλαιπωρήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες, αλλά κατέθεσαν διάθεση και προσπάθησαν να μεταφέρουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους ήταν μια πρώτη γεύση από αντίπαλο με υπεροπλία στις βασικές ηλικίες της Κ18 κατηγορίας (γενν. 2001 και 2002) και όσων θα πρέπει να προσέξουν για να διαχειριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα το ηλικιακό μειονέκτημα (στην πλεινότητά τους γεννημένοι το 2003).

Επόμενο φιλικό για το τμήμα Νέων του Αγίου Ιεροθέου, την προσεχή Τετάρτη, κόντρα στο αντρικό τμήμα του Εθνικού Πανοράματος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντουλας, Καραπαλίκογλου, Λέσι, Μαντάς, Κολλιόπουλος, Χαλίκης, Παπαδημητρίου, Σεφέρης, Χατζημάρκου, Χολέβας, Θηβαίος

(Γιάντσε, Ψυχογιός, Αγγελόπουλος, Κορώνης, Πιττης, Βασιλείου, Άγκολι, Ζέρβας, Μαγουλάς, Τζιάτζιος, Μιχάλης).

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Γ. Καπίρης, Κατσιούλας, Ρότσι, Σαχμπαζίδης, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κ. Καπίρης, Κωφίδης. Παναγκασίδης, Γκορίτσι

(Μαϊδανος, Μπόντε, Παπασταύρου, Τότσι, Σέγκα, Ζαχαριουδάκης, Ριζόπουλος).

Leave a Reply