Πρόκριση ακατάλληλη για καρδιακούς!

Τους πατεράδες σας βρε, δεν τους σκέφτεστε;”. Η -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ατάκα απεγνωσμένου γονιού (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) των γηπεδούχων, δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ΕΑΚ Ηφαίστου, περιγράφει σε πολύ αδρές γραμμές τη φόρτιση στο φινάλε της αναμέτρησης Ηρακλή Περιστερίου – Αγίων Αναργύρων 2-1.

Ένα παιχνίδι που (σε συνδυασμό με την ήττα από την Άμιλλα Π. την προηγούμενη αγωνιστική) θα μπορούσε να στείλει τους Νέους του Ηρακλή ακόμη και εκτός προημιτελικής φάσης, παρ’ ότι οδηγούσαν την κούρσα του πρωταθλήματος για δύο ολόκληρους γύρους!

Τελικά κράτησαν σφικτά στα χέρια τους το εισιτήριο της πρόκρισης δικαιότατα (και πιθανότατα με πλεονέκτημα έδρας) στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, με γκολ του Νίτα. Η εστίαση στους γηπεδούχους έχει να κάνει με το βαθμολογικό κίνητρο και με κάθε σεβασμό στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων που αν και πλήρως αδιάφορη, έκανε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι και δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Σκόρερς: 7′ Βαρδαραμάτος, 80′ Νίτας / 16′ Παρθένης.

Διαιτητής: Θεοδωρίδης. Βοηθοί: Καμπιώτης, Γαλαριώτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Μαγκίτσας, Στόινα, Νίτας, Μήτρος Ν., Βαρδαραμάτος (Γονιδάκης, Δρακόπουλος, Τζαβαράκος, Νημάς)

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Δεμεσλής, Γενιδογάν, Χαραλάμπους, Παλιούρας, Βασιλειάδης, Μπαρμπόπουλος, Χυτας, Σίμος, Κωνσταντέλος, Παρθένης, Κορόντζης (Ασράμα, Κατσαράς, Παπανικολάου, Λουκάκης).

Leave a Reply