Ποιοι παίζουν στις 12 – 13 Φλεβάρη

Χωρίς τους ομίλους των λιγότερο ισχυρών ομάδων στα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16 ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ομίλους των 10 ομάδων (αντί των 11 σε εκείνους των ισχυρών, που θα έχουν μία αγωνιστική περισσότερη) και με δεδομένη τη λειψανδρία στο διαιτητικό κομμάτι (ενάμιση χρόνο χωρίς Σχολή Διαιτησίας + νοσούντες) η επανέναρξη πήρε παράταση μιας εβδομάδας.

Όλοι οι όμιλοι των πρωταθλημάτων Κ18 και Κ16, η 1η αγωνιστική του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Κ12 και η τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ10, θα είναι στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 12-13 Φεβρουαρίου.

Όπως γνωστοποίησε σχετικά η ΕΠΣΑ οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ16, Κ14 και Κ12, θα ορίζονται Σάββατο ή Κυριακή πρωί, ανάλογα με τις ανάγκες διαιτητών και ιατρών που θα προκύψουν.

Επίσης οι αγώνες των τμημάτων Κ18 μπορούν να ορίζονται, εφ’ όσον υπάρχει σχετικό αίτημα, Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα αμέσως μετά τους αγώνες των κατηγοριών και εκ περιτροπής.

Τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα το αργότερο έως το μεσημέρι της Τρίτης. Μετά την κοινοποίηση του προγράμματος, κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό.



Leave a Reply