“Ποδαρικό” Παίδων στη Χωράφα

Φιλικό “ντεμπούτο” στη νέα αγωνιστική περίοδο έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου τα τμήματα Παίδων (Κ16) Αγίου Ιεροθέου και Ηφαίστου Περιστερίου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία και τις απαραίτητες διακοπές για να δροσιστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, το παιχνίδι είχε ρυθμό και τον έδινε η διάθεση αμφοτέρων, να παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς που καταβάλλουν στις καθημερινές προπονήσεις.

Οι δύο τεχνικοί, Νικήτας Κατσίπης και Δημήτρης Καριώτης, πήραν μία πρώτη αγωνιστική εικόνα που θα τους επιτρέψει τις επόμενες ημέρες να εστιάσουν σ’ εκείνα ακριβώς σημεία που ζητούν βελτίωση.

Για την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου ξεκίνησαν οι Μαρίνος, Τσέλα, Μαχαίρας, Ζακυνθινός, Φωτεινός, Μήτσης, Χαραμής, Ντούρο, Αμασιάδης Χ., Αμασιάδης Λ., Γκαργκάσουλας, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κοντοκώστας, Πανέτας, Καρακασίλης, Χατζηιωάννου, Ζούγρας, Λουκάς.

Δεν έπαιξαν, αλλά γυμνάστηκαν ατομικά οι Δαλαμάγκας, Θεοχάρης.

Με τον Ήφαιστο άρχισαν το παιχνίδι οι Καριώτης, Καρούμπης, Μαστροκώστας, Περιστέρης, Κολοκώτσιος, Λαμπρόπουλος, Λιούκας, Πετράς, Σίνα, Κακουλίδης, Ιακώβου, ενώ έπαιξαν και οι Ευθυμιάδης, Βλαχιώτης. Στον πάγκο παρέμεινε ο τραυματίας Φράρος.

Leave a Reply