Πιστός στην παράδοση ο Βασίλης

Την ικανοποίηση για την αγωνιστική παρουσία του εθνικού μας συγκροτήματος, αλλά και τη ξεχωριστή χαρά για τις επιτυχίες ενός δικού της παιδιού, του Βασίλη Κολλιπέτρη, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε με το τελευταίο δελτίο Τύπου η οικογένεια του Γλαύκου Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει:

Στην Κωνσταντινούπολη 30/7-3/8 2018 πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων τεχνικής κολύμβησης. Η Ελλάδα κατέκτησε 11 συνολικά μετάλλια (6 αργυρά, 5 χάλκινα).

Ανάμεσα στους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας νέων – νεάνιδων της Τεχνικής κολύμβησης ήταν και ο αθλητής του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Βασίλης Κολλιπέτρης, ο οποίος συμμετείχε σε 2 ατομικά και 2 ομαδικά αγωνίσματα (200, 400μ επιφάνεια, 4 Χ 100, 4 Χ 200μ. επιφάνεια).

Έχει γίνει παράδοση πλέον για τον ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ οι αθλητές του, τα τελευταία χρόνια να συμμετέχουν σε διεθνή meeting και διοργανώσεις. Το δρόμο που έχουν χαράξει παλαιότεροι αθλητές, συνέχισε και φέτος ο Βασίλης Κολλιπέτρης.

Συγκεκριμένα: Ο Βασίλης Κολλιπέτρης κατέκτησε με την Εθνική ομάδα 2 ασημένια μετάλλια στα 4 Χ 200μ επιφάνεια (Τερζανίδης, Κολιπέτρης, Τσιλικοχρυσός, Νταφόπουλος) με χρόνο 5.49.76 και στα 4 Χ 100μ. επιφάνεια (Τσιλικοχρυσός, Κολιπέτρης, Βαλαλάς, Νταφόπουλος) με χρόνο 2.29.95.

Τέλος, ο Βασίλης στα 400μ. επιφάνεια κατετάγη 6ος με χρόνο 3.11.20 και στα 200μ. επιφάνεια 8ος 1.28.29.

Το Δ.Σ. αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν έχουν να πουν τίποτε περισσότερο από ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Βασίλη, αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους και να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ”.

Leave a Reply