ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: “Χείμαρρος” ο Όμιλος 6-1

Πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής, Α.Ο.Περιστερίου και Κεραυνός Πετρούπολης ήταν αήττητοι, μετά από πέντε αγωνιστικές στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΠΣΑ.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πίτσου στο γήπεδο Πετρούπολης Γ’, που βρήκε τους Περιστεριώτες να επικρατούν με το εντυπωσιακό 6-1, ο Όμιλος είναι αυτός που συνεχίζει να μοιράζεται την κορυφή με τον Ατρόμητο Αθ., με 16 βαθμούς και μόλις μία ισοπαλία μετά από 6 αγώνες.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώντα Καζακόπουλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχαν ήδη πάρει αέρα δύο τερμάτων, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με σκορ 0-4.

Και παρ’ ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον υποχώρησε, συνέχισαν και στην επανάληψη σε υψηλό τέμπο φτάνοντας στο τελικό 1-6 και κερδίζοντας τα εύσημα από τον προπονητή τους.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Πετρίδης (3), Ντέιβιντ (2) και Λίτος.

Ξεκίνησαν οι Δαούλας, Τατίογλου, Λαμπράκος, Βότσι, Μιχαήλ, Σπυρόπουλος, Καμπάσι, Μίλε, Ντέιβιντ, Φατούρος, Πετρίδης, ενώ έπαιξαν και οι Λίτος, Μιχαήλ και Καλύβας.

Leave a Reply