ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος Αθ. – Χαϊδάρι 3-1

Και η προπαίδεια του 3 συνεχίζεται στο Νταμάρι. Οι Παμπαίδες του Ατρομήτου Αθηνών έφτασαν αισίως στο 3Χ6=18 και με τους τρεις βαθμούς από το μπόνους του πρώτου γύρου διατηρούνται στην κορυφή του 7ου ομίλου του πρωτάθλήματος της ΕΠΣΑ, με 21 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 19-2!

Το βράδυ του Σαββάτου, οι νεαροί ποδοσφαιριστής του Βασίλη Βόγλη επιβλήθηκαν επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Χαϊδαρίου με σκορ 3-1, παίρνοντας από πολύ νωρίς (4′) το προβάδισμα και διατηρώντας τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τη σειρά τους να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και επιβραβεύτηκαν μ’ ένα γκολ λίγο πριν την εκπνοή.

Σκόρερς: 4′, 35′, 39′ Μάρκου / 60′ Γιαννιός.

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Ριπης, Αγγελιδάκης, Ηλιόπουλος, Χριστοδούλου, Σοφούλης, Βαλτζης, Καραγιάννης, Λεοντόπουλος, Κορομηλάς, Παπαϊωάννου, Μάρκου (Γλυμης, Απιβάνογλου, Δημητρίου, Κενάτσο, Τσαγκαράκης, Τασούλας, Φανος).

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καραβίτης, Μποτας, Μπερεδήμας, Κωστόπουλος, Τζιόκα, Λακιώτης, Γιαννιός, Καλαποθαράκος, Ντράμι, Χατζηαφιώνης, Σανιδόπουλος (Στεργίου, Καλογερόπουλος, Σταμπουλίδης, Μαυροματίδης, Μαχαλιώτης).

Leave a Reply