ΠΑΙΔΕΣ: Όμιλος – Άμιλλα 1-1

Το ισόπαλο 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση συγκατοίκων Α.Ο.Περιστερίου και Άμιλλας Π. στο “ουδέτερο” της Χρυσούπολης.

Ήταν ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, καίτοι είχε γκολ με το… καλησπέρα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος (Ριζόπουλος) έβαλε την Άμιλλα σε θέση οδηγού, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Για την ακρίβεια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου ξόδεψαν τον υπόλοιπο χρόνο του πρώτου μέρους σε ρόλο διαχειριστή, πιέζοντας στα 2/3 του γηπέδου, για να μην επιτρέψουν στον Όμιλο να κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι και να χτίσει επιθέσεις από τα μετόπισθεν.

Οι βαθιές μπαλιές συνεχίστηκαν και στην επανάληψη για την ομάδα του Σάκη Αναστασόπουλου, αλλά η ισοφάριση ήρθε σε μία μίνι πολιορκία στα καρέ του Μαϊδάνου, πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Η Άμιλλα διαμαρτύρεται για μία φάση λίγο νωρίτερα που οδήγησε σε πτώση εντός περιοχής, αλλά η παράβαση έχει προηγηθεί εκτός αυτής (τράβηγμα φανέλας).

Σκόρερς: 65′ Δαούλας / 2′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Κικηρας.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος (36′ Λευθεριώτης), Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπης, Παντελης (38′ Κεχαγιάς), Μπίμπα, Κατσίκης (32′ Δαούλας), Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (50′ Πλευρίτης).

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδάνός, Μπόντε (55′ Σαχμπαζίδης), Ρότσι, Κατσιούλας, Τσιώλης (46′ Μαρίνος), Ρεπάι, Αντζέι, Καπίρης (49′ Παναγκασίδης), Ριζόπουλος, Κωφίδης, Παπαδάκης (49′ Ζαχαριουδάκης).

Leave a Reply