ΠΑΙΔΕΣ: Στον Ατρόμητο το ντέρμπι (1-4)

Με τον Ατρόμητο να διατηρεί το απόλυτο των βαθμών και την Κηπούπολη να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων (1η – 2η) του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου υπάρχει παράβαση οφσάιντ και ζητούν πέναλτι στο 44′ με το σκορ στο 0-1.

Η πρώτη φάση είναι οριακή κι εφ’ όσον υπάρχει οφσάιντ είναι στον παίκτη του Ατρομήτου που κάνει το πρώτο σουτ και όχι στον παίκτη που πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του τερματοφύλακα της Κηπούπολης και σκόραρε.

Η δεύτερη περίπτωση, στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή της Κηπούπολης, Φαρμάκη Ι., που έχει πάρει πλεονέκτημα στη φάση και σπρώχνεται από τον αντίπαλό του εντός περιοχής, είναι καθαρή παράβαση και κακώς δεν υποδείχθηκε.

Ο Ατρόμητος είναι Ατρόμητος και η υπεροχή του στο κεφάλαιο της ποιότητας του υλικού του, αλλά και της πληθώρας των επιλογών, δεν είναι εύκολο να αμφισβητηθεί. Το τμήμα του Μάρκου Δήμου (κοουτσάρισε ο Σάκης Σάσσαλος) είχε περισσότερες και καλύτερες τελικές προσπάθειες, την ίδια ώρα που το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο και απέδειξε γιατί βρίσκεται στο κατόπι του στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Σκόρερς: 57′ Σούμπας / 11′ Τεαιμα, 50′ Τουφεξίδης, 56′ Εμμανουήλ, 65′ Λουκόπουλος.

Διαιτητής: Τσάφος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Σαββουλίδης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος (53΄Πετεινάρης), Μιχαλόπουλος, Φαρμάκης Ι., Σερίφης, Δούμας Α. (59′ Βλαστέλης), Τσίκο (61′ Παπαδόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Δήμος (36′ Σταματάκης), Σκλαβενίτης, Γκοτσούλιας (52′ Λουκόπουλος), Μελής (45′ Στόγιας), Ρήγος, Ντόκο (36′ Ξυπνητός), Τεαιμα, Λάτσκα (36′ Εμμανουήλ), Τουφεξίδης, Δούμας Ν., Μαντέλης.

Leave a Reply