ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος (2) – Ιάσων 6-0

Και η προπαίδεια καλά κρατεί. Φτάσαμε αισίως στην όγδοη αγωνιστική και το δεύτερο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθ. στους (3Χ8=) 24 βαθμούς, στον δεύτερο όμιλο ου πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Το βράδυ της Κυριακής, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Σάσσαλου επικράτησαν με σκορ 6-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ιάσονα, μπαίνοντας με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου μπροστά στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, δεν τους επέτρεψαν να ρίξουν ταχύτητα κι ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0, με τον Πανούση να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων για τον περιορισμό του.

Σκόρερς: 3′ Γεωργόπουλος, 5′ Μητρόπουλος, 27′ και 66′ Λάμπρου, 40′ Ανταλής, 68′ Αγκούσι / –

Διαιτητής: Θωμογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Τασσόπουλος (44′ Παπαϊωάννου), Βλαχόπουλος (36′ Ρηγόπουλος), Αρβανίτης (44′ Γκίτσας), Καρδάμης (59′ Τσέλα), Τζίμη, Παναγιώτου (50′ Νησίριος), Ανταλής, Μητρόπουλος (59′ Shehn), Λάμπρου, Γεωργόπουλος, Αγκούσι.

ΙΑΣΩΝ: Πανούσης, Μερεντίνης, Καράδης, Σαγγιώτης, Παπαϊωάννου, Σιδέρης, Τσιραπίδης, Γραμματικός (38′ Ηλιόπουλος), Σταθόπουλος, Τζιάκας (57′ Χριστόπουλος), Ντάλλας (38′ Ευαγγέλου).

Leave a Reply