ΠΑΙΔΕΣ: Έσπασε το ρόδι ο Ήφαιστος 3-0

Ποδαρικό στις νίκες για την αγωνιστική περίοδο 2017-’18 έκανε το παιδικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου, την τρίτη αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Αυτή τη φορά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ Ηφαίστου να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης και να αξιοποιήσουν το συντομότερο δυνατό την εδαφική τους υπεροχή.

΄Ανοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, διπλασίασαν τα τέρματά τους πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και έφτασαν στο 3-0 με την έναρξη της επανάληψης. Στον υπόλοιπο χρόνο περισσότερο διαχειρίστηκαν το ισχυρό προβάδισμα που απέκτησαν, εμποδίζοντας τον Φοίνικα (δεν έχει το εύκολο γκολ) να δημιουργήσει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: 15′ Μαστροκώστας, 31′ Κολοκώτσιος, 36′ Καρουμπής / –

Διαιτητής: Χρήστου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Αναστασίου (47′ Βυτινιώτης), Χουρδάκης-Περιστέρης, Πετράς, Κριστιάν (53′ Καρβουνιάρης), Στασινόπουλος, Φράρος (58′ Τζαβαρας), Ιακώβου (36′ Λάτσι), Καρουμπής (63′ Ευθυμιάδης), Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (63′ Γκιολές).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης (53′ Καλαντζης), Αναστασόπουλος (45′ Καμπουρίδης), Κύρτσιος (63′ Νίνης), Πνακας, Γιώτης, Κολοβός, Τσουκαλάς (36′ Μάλλης), Δέλγας (62′ Χάβαρης), Βάββας, Πατέλης (41′ Λαμπρόπουλος), Δρέσιος.

  • Νικηφόρο με το ίδιο σκορ (3-0) αλλά άνευ αγώνα, ήταν και το παιχνίδι του τμήματος Νέων του συλλόγου. Η αντίπαλος, Θύελλα Περιστερίου, παρουσίασε μόλις οκτώ ποδοσφαιριστές στο ΕΑΚ Ηφαίστου, αφού μέλη του εφηβικού τμήματος είχαν αγωνιστεί με το αντρικό τμήμα νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ενώ έχει και εκκρεμότητες σε υπό έκδοση δελτία.

Leave a Reply