ΠΑΙΔΕΣ: Υπάρχει δρόμος μπροστά

Σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για να διακοπεί δύο φορές λόγω της νεροποντής αλλά και προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό εξαιτίας αυτής και τον βρήκε με δέκα παίκτες από το πρώτο εικοσάλεπτο σε φάση που ο δαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε και πέναλτι (αποβολή Χρυσανθόπουλου, απέκρουσε το πέναλτι ο Καναβάκης), ο Ηρακλής αποχαιρέτησε την τελική φάση των ισχυρών Παίδων της ΕΠΣΑ, με ήττα στο Χαλάνδρι από τον τοπικό Ατρόμητο.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν έφησαν πολλά περιθώρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου να διεκδικήσουν την επάνοδό τους στο παιχνίδι και “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με υπέρ τους σκορ 3-0.

Το τελικό 5-0 αδικεί τη συνολική φετινή αγωνιστική εικόνα των Περιστεριωτών, που είχαν μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης στην πρώτη και στη δεύτερη φάση της, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να την ακυρώσει, με την πλειοψηφία των παικτών (γενν. 2003) να ενισχύουν από τη νέα περίοδο το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Σκόρερς: 20′, 28′ Μυλωνίδης, 34′, 56′ Μαντακας, 50′ Κουρακλης / –

Διαιτητής: Αργυριάδης. Βοηθοί: Κίκηρας, Παναγιωτακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Γρηγοράκος, Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Δούλκαρης, Πετρόχειλος, Φράγκος Μ., Γκούντουβας, Κολοκώτσιος (Σαρμπάνης, Φράγκος Α., Λαρεντζάκης, Φαράκλας, Μπενέτος, Νταλλής).

Leave a Reply