ΠΑΙΔΕΣ: Ήφαιστος Π. – Χαϊδάρι 1-1

Ό,τι δεν έκαναν για 65 ολόκληρα λεπτά, το άφησαν για το τελευταίο πεντάλεπτο οι Παίδες, Ηφαίστου και Χαϊδαρίου. Δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, δύο κλασικές ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα και ροντέο από τη μία εστία στην άλλη, με τους γηπεδούχους να αγκαλιάζουν τη νίκη στο 68′ και τους φιλοξενούμενους να απαντούν με την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Μπορεί να έμειναν με την πικρία της ισοφάρισης στο φινάλε οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη, ωστόσο η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα με βάση συνολική εικόνα και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι δύο ομάδες αλληλεξουδετερώθηκαν ασκώντας πίεση στο ενδιάμεσο τρίτο του γηπέδου και εγκλωβίζοντας τη μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σε μικρό πλάτος.

Σκόρερς: 68′ Πετράς / 70′ Γκρέμπι

Διαιτητής: Αρβανίτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Πετράς, Φράγκος, Ιακώβου, Φράρος, Κακουλίδης, Καρούμπης;, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Τσέκερης, Βλαχιώτης, Τζαβάρας, Καρβουνιάρης, Βυτινιώτης).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καστρίσιος, Κατσάνος, Χατζηαφιώνης, Σινάι, Καρδαρας, Θοφαράι, Μαλλιαρος – Κωνσταντάτος, Αδαμόπουλος, Γκρέμπι, Νιθυαριανάκης, Αλεξόπουλος (Λέκα, Μπίθας, Καλλιτσουνάκης, Παπαϊωάννου, Λεγάτος, Τσουριανης).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου, μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply