ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής Π. – Θεμιστοκλής 1-0

Αδικεί το παιδικό τμήμα του Θεμιστοκλή η βαθμολογική του θέση και εύκολα μπορεί να ξεγελάσει. Κάπως έτσι οι Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου έδειξαν να υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και έχασαν ένα ολόκληρο ημίχρονο με τη σιγουριά ότι “όπου να ‘ναι θα ανοίξει το σκορ και θα γίνουν όλα ευκολότερα”.

Και παρ’ ότι πήραν το προβάδισμα με το ξεκίνημα σχεδόν της επανάληψης, τα δύσκολα συνεχίστηκαν, αφού οι φιλοξενούμενοι επέμειναν με έμφαση στην άμυνα, αφήνοντας 3 και 4 παίκτες πίσω από τη σέντρα ακόμη και σε επιθετικά τους στημένα.

Τουλάχιστον οι Περιστεριώτες δεν κυνήγησαν μαζικά και με ποδοσφαιρική αφέλεια ένα δεύτερο γκολ, μη επιτρέποντας με τη σειρά τους να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Καναβάκη σε συνθήκες κόντρα επίθεσης. Έτσι πήραν τη νίκη, παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου και βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, όσους έχει και το Καματερό που τους φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική.

Σκόρερς: 37′ Γκουντουβάς / –

Διαιτητής: Χρήστου. Βοηθοί: Βρετός, Παλάσκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Λαρεντζάκης (68′ Δασκαλόπουλος), Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος (22′ Φράγκος Μ., 68′ Νταλλής), Κολοκώτσιος (53΄Σαρμπάνης), Γκουντουβάς, Δούλκαρης, Γρηγοράκος (63′ Φράγκος Α.).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλογήρου (33′ Κανελλόπουλος), Ραυτόπουλος Δ., Τζέμος, Νταβος, Ρούσσης (36′ Βλαχοδημητρόπουλος), Βίλα, Λιαμπότης, Παπαδόπουλος, Τζαρέλας (62′ Αλεξανδρής), Ραυτόπουλος Β., Παπανικολάου (53′ Φουρνάρος).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply