ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος (2) – Ηρακλής 1-2

Σπουδαίο “διπλό” στο Νταμάρι για το παιδικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 1-2 του δεύτερου τμήματος του Ατρομήτου Αθηνών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου έκαναν όλα όσα έπρεπε για να περιορίσουν στο επιθετικό κομμάτι τους γηπεδούχους, χωρίς όμως παράλληλα να αποδοθούν σε κλεφτοπόλεμο στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσαν, είχαν ακόμη 3-4 πολύ καλές στιγμές και ένα δοκάρι με τον Σαρμπάνη, για να αυξήσουν το ενεργητικό τους.

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος με διαφοροποιημένο ρόστερ, σε σχέση με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, είδε τον Καναβάκη να του απαγορεύει όσες ολοκληρωμένες προσπάθειες έγιναν για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, τόσο στο 0-1, όσο και στο 0-2 και μοιραία υπέκυψε.

Το σκορ άνοιξε ο Ζενέτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου (ο παθών – Κολοκώτσιος συγκρούστηκε με τον Τασσόπουλο στην προσπάθειά του να τον “κρεμάσει” και χρειάστηκε περαιτέρω ιατρική εξέταση) και ο ίδιος παίκτης στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ηρακλή, με τον Ατρόμητο να σημειώνει το γκολ της τιμής, δέκα λεπτά πριν την εκπνοή.

Διαιτητής: Πιγγίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (2): Τασσόπουλος (36′ Σκαρτσιάρης), Αθανασόπουλος (50′ Πετρόπουλος), Γκίτσας, Αποστόλου, Μπρούγκι, Τσέλα (50′ Κάππας), Σάρρας, Τσαγκαράκης, Πάντος, Νησίριος, Τσιονάκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος, Παλιούρας (54′ Μπενέτος), Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος, Κολοκώτσιος (31′ Σαρμπάνης), Γρηγοράκος, Δούλκαρης, Λαρεντζάκης (52′ Δασκαλόπουλος).

Leave a Reply