ΠΑΙΔΕΣ: Αγ. Ιερόθεος–Ολυμπιακός Λ. 1-0

Με σταθερά και σίγουρα βήματα το παιδικό τμήμα του Αγίου Ιεροθέου συνεχίζει την ανοδική πορεία και αναρρίχησή του στον βαθμολογικό πίνακα του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Το βράδυ της Κυριακής επικράτησε με σκορ 1-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ολυμπιακού Λιοσίων, στο γήπεδο της Χρυσούπολης και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς, πίσω από τις 3 αήττητες ομάδες του ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ανοικτό και μοιρασμένο παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει αλλά πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη βρήκαν το γκολ που ζητούσαν, δεν κινδύνευσαν, αντίθετα πέντε λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση, είχαν και οριζόντιο δοκάρι μετά από λόμπα του Χάρη Αμασιάδη.

Σκόρερς: 53′ Τσέλα / –

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Μακρυγιάννης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Μαχαίρας, Δαλαμάγκας, Μήτσης, Ηλιόπουλος, Αμασιάδης Ε., Θεοχάρης, Τσέας, Αμασιάδης Χ., Καρακασίλης, Ντούρο (Ρετζεπάι, Κοντοκώστας, Πανέτας, Τσέλα, Ζακυνθινός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Μπαλάσκας, Γιατράς, Ράπτης, Σαρκάι, Κωνσταντόπουλος, Παρασκευόπουλος, Καραχάλιος, Σταθάκης, Γραμματικόπουλος, Καπουτσης, Λουτρι (Τουρκογεώργος, Πανερης, Ριμπας, Ταμπιζιρας, Γουίλιαμς, Λάσι).

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου βρισκεται ΕΔΩ

Leave a Reply