Ο δεύτερος γύρος για το Κ14

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαριου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΑ και οι αγώνες του Β’ γύρου θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρυαρίου.

Όπως προβλέπεται και από τη σχετική προκήρυξη θα δημιουργηθούν δύο νέοι όμιλοι με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων (θέσεις 1-4). Άλλοι δύο όμιλοι θα δημιουργηθούν με τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 και άλλοι δύο όμιλοι με τις υπόλοιπες ομάδες (θέσεις 9-12).

Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν με δώδεκα (12) ομάδες ο καθένας, εκτός των δύο τελευταίων που θα έχουν μάλλον από δέκα (10) ομάδες.

Στους ομίλους των ισχυρών του Β’ γύρου και μόνο (θέσεις 1-4) η ομάδα που έχει καταλάβει την 1η θέση στον όμιλό της στον Α’ γύρο, θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς, η ομάδα που έχει καταλάβει τη 2η θέση με 2 βαθμούς, η ομάδα που έχει καταλάβει την 3η θέση με 1 βαθμό και οι υπόλοιπες ομάδες με 0 βαθμούς.

Σε όλες τις περιπτώσεις απόλυτης ισοβαθμίας (ισόπαλο το μεταξύ των δύο ομάδων αποτέλεσμα) θα διενεργείται κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Υπενθυμίζεται ότι με την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Κ14, οι γεννηθέντες τα έτη 2008 και 2009 θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με δελτία αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ.

Δικαίωμα συμμετοχής με πιστοποιητικό γέννησης και θεωρημένη φωτογραφία έχουν πλέον μόνο οι γεννηθέντες το 2010.



Leave a Reply