“Ξεμούδιασμα” για εφήβους και παίδες

Με τα πόδια… νυσταγμένα και βαριά, το πρωί του Σαββάτου οι έφηβοι και οι παίδες του Α.Ο.Κηπούπολης έκαναν ένα μικρό διάλλειμμα από την προπονητική ένταση, με φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στον ΑΠΟ Νικολακάκης και τον Φοίνικα Περιστερίου αντίστοιχα.

Οι έφηβοι του Αντώνη Μπαφάκη κόντρα σε μία ομάδα πιο έτοιμη αλλά και πληρέστερη στην πρώτη ηλικιακή ομάδα του εφηβικού (2000), λειτούργησαν καλύτερα ανασταλτικά και περιόρισαν (κυρίως στην επανάληψη) την ομάδα του Μενιδίου σε σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, με τον Αλεξιά να αντιδρά πολύ θετικά σε 2-3 περιπτώσεις.

Το σκορ ημιχρόνου 0-1, ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σαραντηνός, Πανταζόπουλος, Βετούλης, Μούτσιος, Κανελλόπουλος, Φούντας, Συλιβερδής, Πιτιακούδης, Τζιάτζιος, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος (Έπαιξαν και οι Λιούμης, Ντίνης, Σαλλής, Αλεξιάς).

0-0 οι Παίδες

Νωρίτερα, οι παίδες έμειναν στο 0-0 με τον Φοίνικα Περιστερίου, με μοιρασμένο χρόνο κατοχής και υπεροχής, αλλά και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τσουκνάκης): Μανώλης, Σουμπας, Δημοσθενιάδης, Φαρμάκης Β., Σαβουλίδης, Κλειδής, Χαροκόπος, Δουμας, Φαρμάκης Ιω., Σερίφης, Θεοχαρίδης (Έπαιξαν και οι Παυλάτος, Βλαστέλης, Λύρας, Φουκας, Συμπερας, Κατσάτσος, Τσίκο, Λακιώτης, Παπαδόπουλος, Γερονικολός, Πετεινάρης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Μπάμπης Σαρρής): Κακουριώτης, Πατέλης, Γιώτης Φ., Λεγκεγκάι, Χάβαρης, Βαββάς, Κουρουμπλής, Μάλλης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Κίρτσιος (Έπαιξαν και οι: Πνακας, Νίνης, Αναστασόπουλος, Νικολαΐδης).

Leave a Reply