Ξανά στους “8” η Κ18 του Φοίνικα!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Κ18 του Φοίνικα Περιστερίου παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την οκτάδα των λιγότερο ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Πέρσι το πέτυχε στο γήπεδο του Ρουφ, φέτος στο “σπίτι” της, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, όπου “λύγισε” στη διαδικασία των πέναλτι τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (2), με 4 εύστοχες εκτελέσεις έναντι 2 (2-2 η κανονική διάρκεια).

Η ομάδα του Δημήτρη Χιώτη, έχοντας απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω σχολικών εκδρομών (Γιώτης Σ., Φωτόπουλος, Σκόδρας, Χάβαρης), ενισχύθηκε με στελέχη της Κ16 και κατέθεσε από το πρώτο σφύριγμα την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει στον θεσμό.

Δύο φορές προηγήθηκε με γκολ του Ρότα (9′ και 24′), αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε με γκολ του Βαρελα (19′ και 33′) και παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στην επανάληψη για εκ νέου προβάδισμα και πρόκριση στην κανονική διάρκεια, το 2-2 παρέμεινε και οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ρότα 1-0

απόκρουση Γιαννόπουλου

Μίλε 2-0

2-1

Φούντο 3-1

3-2

Βάββας 4-2

δοκάρι

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Μόσχος, Σπυρέλης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πάπα, Κύρτσιος, Γιώτης Φ., Τριαντάφυλλος, Φούντο, Μίλε, Πατέλης, Φακιδάρης, Ρότα, Κουτούπης, Βάββας (Κολοβός, Κόμνας, Μπούζο, Γιαννόπουλος (έπιασε και πέναλτι), Γέροντας, Καντάρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Τρουπάκης, Μπαρμπρούτης, Νίκας, Ζονικάι, Σκόντζος Ν., Παπαιωάννου, Βλασσόπουλος, Πσυχαράκης Ν., Βαρελας, Αλαφοστέργιος, Πσυχαράκης Ι. (Κατσαρέλιας, Δασκαλάκης, Ζάχος, Καγεμπάι, Τεφλεντζής, Σκόντζος Κ.).

Leave a Reply