Ν.Αναστασόπουλος: “Τώρα η Ακαδημία”

Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι η ποδοσφαιρική Ακαδημία. Χωρίς τον σωστό προγραμματισμό και φιλοσοφία ανάπτυξης των υποδομών δεν υπάρχει μέλλον για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι τη Δευτέρα ολοκληρώνονται οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν για την πρώτη ομάδα και επικεντρώνουμε στα τμήματα υποδομής. Η έναρξη συνεργασίας με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο. Περιστερίου θα δρομολογήσει μία σειρά από θέματα, κάποια από τα οποία προέκυψαν φέτος και θα πρέπει να εξεταστούν χωρις περιθώρια λάθους”.

Τα λόγια του προέδρου του Ομίλου, Νίκου Αναστασόπουλου, στο “Peristeri-Academiesδίνουν το χρονοδιάγραμμα της προσεχούς διοικητικής δραστηριότητας με σαφή εστίαση στο μέλλον του περιστεριώτικου συλλόγου.

Προέχει η συμφωνία με τον νέο υπεύθυνο της Ακαδημίας, ο οποίος και θα πρέπει να διαχειριστεί, σε συνεργασία με τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Αλβέρτο Παπαδάκη, το παράθυρο που άνοιξε η ΕΠΣΑ για τη συμμετοχή των γεννημένων το 2001 στις Κ18 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ποιοι θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις του αντρικού τμήματος, ποιοι θα διατηρηθούν πέριξ της πρώτης ομάδας με χρόνο συμμετοχής στην Κ18 και ποιοι θα παραχωρηθούν, για να δοκιμάσουν στο αντρικό επίπεδο, σε συλλόγους χαμηλότερης κατηγορίας.

Ένα δεύτερο θέμα είναι το νέο εκπαιδευτικό ωράριο (09:00 – 15:00) που ουσιαστικά ακυρώνει την παραδοσιακή ώρα προπόνησης της Κ18 του συλλόγου, που ήταν 15.00 – 16.15 και βέβαια αποτελεί ζητούμενο και για τον τεχνικό που θα την αναλάβει.

Αυτά και άλλα πολλά, όπως η πλήρωση κενών στην προπονητική ομάδα τίθενται επί τάπητος από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε το ταχύτερο δυνατό, τα τμήματα υποδομής να σταθούν έτοιμα στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Leave a Reply