Ντεμπούτο Χ 4 για τις Νέες Ατρομήτου

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τις Νέες Ατρομήτου στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας ήταν αυτή που έφερε και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έκαναν το ντεμπούτο τους στον σύλλογο και ασφαλώς είχαν τη δική τους συμβολή στην ευρεία επικράτηση που ακολούθησε (6-0), οι τέσσερις καλοκαιρινές προσθήκες στο δυναμικό του συλλόγου.

Οι Φελίσια Τσομπανοπούλου, Ηλιάνα Τσομπανοπούλου, Ιωάννα Μαμάνη (από τον Ακράτητο) και Αντωνία Μπριάνα (από τον Αχαρναϊκό) δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα στο Ρέθυμνο, αφού τα δελτία τους δεν ήταν ακόμη έτοιμα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά πήραν το “βάπτισμα του πυρός”, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, κόντρα στις Νέες Δραπετσώνας.

Η Φελίσια Τσομπανοπούλου μάλιστα πέτυχε και το παρθενικό της τέρμα με τα μπλε, με τις Κοπέλου (3) και Παθιακάκη (2) να σημειώνουν τα υπόλοιπα τέρματα της αναμέτρησης.

Στο ίδιο παιχνίδι πήρε χρόνο συμμετοχής, μετά τον αγώνα κυπέλλου του περασμένου Απριλίου με τον Περσέα στη Σύρο, η Χριστίνα Μπάρτζα.

Κρατήστε το όνομα, γιατί αν κρατήσει χαμηλά το κεφάλι και συνεχίσει να δουλεύει με το ίδιο πάθος που το κάνει μέχρι σήμερα, θα συζητήσουμε αρκετά γι’ αυτή στο μέλλον.

Η Χριστίνα είναι από πολύ μικρή στην οικογένεια του Ατρομήτου και από τα κορίτσια στα οποία πιστεύει πολύ η προπονητική ομάδα.

Leave a Reply