Νταλαγεώργος: “Μπράβο Φώτη”

Δίκαιη νίκη για το δεύτερο παμπαιδικό τμήμα του Φοίνικα Περιστερίου, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή, σε αναμέτρηση που έδωσε μία από εκείνες τις εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε, ιδιαίτερα στα πρωταθλήματα υποδομής, εκεί που η διαμόρφωση χαρακτήρων προέχει της διάπλασης αθλητών.

Σε μία φάση στην περιοχή του Φοίνικα, υπήρξε τραυματισμός νεαρού ποδοσφαιριστή του Ηρακλή (ο Γκρίελας χτύπησε από γόνατο στο στέρνο και αντικατστάθηκε), δεν υποδείχθηκε παράβαση και στην κόντρα επίθεση η ομάδα του Φοίνικα σημείωσε γκολ.

Ο προπονητής του Φοίνικα, Φώτης Μπέσιος, ζήτησε από τον διαιτητή να μην μετρήσει γκολ και να υποδειχθεί σε βάρος της ομάδας του πέναλτι, για τη φάση που προηγήθηκε. Ο διαιτητής επέμεινε στην απόφασή του να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά η κίνηση και μόνο ήταν αρκετή για να ικανοποιηθεί το “περί δικαίου αίσθημα” των αγωνιζομένων και να δεχθεί τα συγχαρητήρια του συναδέλφου του, Σπύρου Νταλαγεώργου.

Για την ιστορία, ο Φοίνικας επικράτησε με σκορ 3-0, το οποίο διαμόρφωσαν οι Σκουλίδας, Ρέτζος και ένα αυτογκόλ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Καστριώτης, Τσίχλης, Βούρτσης, Ρέτζος, Αναστασόπουλος, Καραγεώργος, Βασίλενας, Σκουλίδας, Μιχαήλ, Πλατής, Μακεδόνας, Ζαχαράκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθακης, Ζάρκαλης Ι., Βόγκλης, Πλιάσσας, Λουκάς, Χριστόπουλος, Μέξας, Πάνος, Βυθούλκας, Γκρίελας, Καλός, Καραμανώλης, Πλάκου.

Leave a Reply