ΝΕΟΙ: Χρυσούπολη – ΑΕ Ιλίου 3-4

Έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-3 και με το ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε και τέταρτο. Με 12μελή αποστολή και την φιλοξενούμενη ΑΕ Ιλίου να φρεσκάρει τα 5/11 του αγωνιστικού της σχήματος, τα σημάδια για την ομάδα Νέων της Χρυσούπολης δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της όμως είχαν διαφορετική άποψη και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν τρία τέρματα έως το 62′ και κυνήγησαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα την πλήρη ανατροπή των δεδομένων.

Το βέβαιο είναι ότι αντιλήφθηκαν και θα πρέπει να προβληματιστούν για το πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο 40λεπτο. Κερδισμένοι θα βγουν και οι φιλοξενούμενοι, εφ’ όσον πήραν το μήνυμα ότι ένα παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή και ποτέ νωρίτερα.

Σκόρερς: 46′ και 58′ Γιαννούσης, 62′ Κοκόσης / 13′ Αθανασόπουλος, 19′ Μπουμης, 28′ Βαλεντης, 41′ Τσιμογιάννης.

Διαιτητής: Αλαμπεης. Βοηθοί: Νάτσιος, Αρβανίτης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Διακουμάτος, Τσιαμπάς, Μπραϊμάκος, Κοκόσης, Σπίνος Η, Γιαννούσης, Δάρας, Διακουμάκος, Ζακυνθινός, Σπίνος Β., Βεργέτης (41′ Στυλιανόπουλος).

Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: Τζέκος, Γιαννικάκης (41′ Πασκάρι), Βαλεντης (41′ Τσιμογιάννης), Αθανασόπουλος, Καραμανλής, Καραμανέας (41′ Αναστόπουλος), Σπανουδάκης (41′ Κότσι), Μαυροειδής, Καραντωνης, Γεροπαπας, Μπουμης (41′ Τσέκας).

Leave a Reply