ΝΕΟΙ: Όμιλος (2) – Ρούμπας 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το δεύτερο τμήμα του Α.Ο. Περιστερίου, που υποδέχθηκε στο ΕΑΚ Ηφαίστου το πρώτο τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου κι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου της ΕΠΣΑ.

Αλλά αν για κάτι ευθύνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού είναι το νωθρό τους πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι, χωρίς πάντως πολύ μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες.

Όλη η υπόλοιπη ευθύνη ανήκει στον τερματοφύλακα των Χαϊδαριωτών, Ρούμπα, ο οποίος χωρίς ίχνος υπερβολής κράτησε μόνος του τον Όμιλο μακριά από το γκολ της νίκης, στη διάρκεια του επιθετικού μονολόγου του δευτέρου μέρους, πραγματοποιώντας σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο σταμάτησε τον Καλάμη με εκτίναξη στο αριστερό του “Γ” και τη βοήθεια της συμβολής των δοκών, τον Κοριώζο σχεδόν εξ επαφής με μπλονζόν και τον Καραγιάννη με υπερέκταση του δεξιού του ποδιού πάνω στη γραμμή, με τους γηπεδούχους να… τραβάνε τα μαλλιά τους, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα ιπποτικά να του… βγάζουν το καπέλο.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Παπαβασιλείου.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης (76′ Ζανάγκη), Τρόκα, Μποφίλιος, Σετελάρι (41′ Κόνσολας), Ανυφαντής, Καραγιάννης Δ., Κιουτσούκου (76′ Βαγενάς), Καλάμης, Κοριώζος (74′ Οικονομίδης), Καραγιάννης Σ. (41′ Γκελάκης), Ζαφειράτος (67′ Νίκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (1): Ρούμπας, Σπυρόπουλος (57′ Κοκόσης), Μποχτης, Μίτι (72′ Αποστολόπουλος), Τσιαπάρας, Δακλαδας, Κανδηράκης (57′ Ζήσιμος), Μαρινάκης, Μητρόπουλος, Αλεξανδράκης, Αποστολίδης.

Leave a Reply