ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Αγ. Ιερόθεος 0-0

Οι Νέοι του Ηφαίστου Περιστερίου χρειάζονταν τη νίκη στο ντέρμπι με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου, αλλά δεν περίμεναν βέβαια καμία χάρη από τον αντίπαλό τους.

Έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι ήθελαν περισσότερο το τρίποντο, που θα τους βοηθούσε να πατήσουν για τα καλά πόδι στην πρώτη τετράδα, αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και περιορίστηκαν στο 0-0, χάνοντας μοναδική ευκαιρία, αλλά όχι και τον στόχο.

Είχαν τις φάσεις και τις ευκαιρίες, τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι που υπογράφουν για 4ο παιχνίδι στις 10 αγωνιστικές της δεύτερης φάσης, στο φύλλο αγώνα το “άσφαιρο” 0-0, αυτή τη φορά είχαν και την τύχη με το μέρος τους, αφού στην επανάληψη τους “ξέφυγε” το ματς δεχόμενοι μεγάλη πίεση, αλλά τελικά διατήρησαν το μηδενικό παθητικό.

Διαιτητής: Τράντας. Βοηθοί: Γλάρος, Κατελανάκης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Μπιρλής (75′ Μαστροκώστας), Σταματέλος, Δεμίρης (65′ Κολοκώτσιος), Γιαννόπουλος (60′ Ευθυμιάδης), Καλκανάκος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντουλας, Χαλίκης, Κολιόπουλος (80′ Λέσι), Ντέντης, Πάνε, Τσέλεγκερ, Ψαρράς (50′ Βασιλείου), Δήμα (77′ Αγκολι), Σαρτερης (58′ Πιττης), Θηβαίος (64′ Παπαδημητρίου), Βεντουρής.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply