ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π. – Αγ. Ιερόθεος 3-1

Ως γηπεδούχοι δεν χάνουν βαθμούς, οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου, που επιβλήθηκαν και του Αγίου Ιεροθέου, με σκορ 3-1 και έκαναν τρεις τις νίκες τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Με 3 εντός έδρας νίκες και 3 εκτός έδρας ήττες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη δεν έχουν πλησιάσει ακόμη τα στάνταρντς του πρώτου γύρου, τον οποίο ολοκλήρωσαν αήττητοι και με μόλις 2 ισοπαλίες, αλλά το πρωί του Σαββάτου έκαναν ένα πρώτο βήμα, επιβάλλοντας το παιχνίδι τους στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο, όταν άφησαν εντελώς αναπάντητα τα δύο γκολ που δέχθηκαν, αλλά και αρκετές ακόμη φάσεις στην εστία του Τσαρουχη, με την κυκλοφορία της μπάλας να περιορίζεται κυρίως στο δικό τους μισό του γηπέδου.

Σκόρερς: 23′ Νίτας, 34′ Πάνος, 66′ Δρουγουνάκης / 62′ Βεντουρης.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Βρανάς, Ιακωβάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος (76′ Νημάς), Καλογήρου, Τζαβαράκος, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος (74′ Δρακόπουλος), Δρουγουνάκης, Νίτας (75′ Κούτρης), Μήτρος Ν. (72′ Μαγκίτσας), Στόινα.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχης, Μαντάς, Κολλιόπουλος (41′ Τσιριγώτης), Ντεντης, Χαλίκης (41′ Πάνε), Τσέλεγκερ, Χατζής, Θηβαίος (30′ Λέσι, 59′ Αγκολι), Σαρτερης (52′ Βασιλείου), Δήμα, Βεντούρης.

Leave a Reply