ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π. – Ήφαιστος Π. 0-0

Μοιρασμένο παιχνίδι, μοιρασμένες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, μοιράστηκαν από έναν βαθμό και εντυπώσεις οι Νέοι Ηρακλή και Ηφαίστου, στο ντέρμπι συγκατοίκων του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ (0-0).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Τρανού ξεκίνησαν πιο δυνατά παιχνίδι, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού, αλλά σε 2-3 περιπτώσεις υπό καλές προϋποθέσεις δεν τα κατάφεραν. Ο Ηρακλής κέρδισε μέτρα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο κι είχε με τη σειρά του 1-2 φάσεις που όμως πέρασαν και αυτές ανεκμετάλλευτες.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σαραντάλεπτο, με τον Ήφαιστο να καμουφλάρει τις απουσίες Σελεμίδη, Πολίτη στο μεσοαμυντικό κομμάτι, αλλά να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη όσο κυλούσε ο χρόνος και συσσωρευόταν κούραση. Αντίθετα το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη ήταν πιο πιεστικό στην επανάληψη, αλλά δεν βρήκε τις τελικές πάσες που θα έδιναν καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητής: Κοσκινάς. Βοηθοί: Προδρομιάδης, Μαμουνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Γκελής, Κεφαλάς (67′ Γονιδάκης), Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Νίτας, Δρουγουνάκης (73′ Βαρδαραμάτος), Στόινα (75′ Γάλαρης), Μήτρος Ν., Μαγκίτσας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκης, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας Β., Κανναβός, Μπιρλής, Σταματέλος (72′ Καραγιαννιώτης), Τουρτούλη, Γιαννόπουλος (62′ Καλκανάκης), Δεμίρης (75′ Πελέκης).

Leave a Reply