ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π. – Α.Ο. Ιλίου 1-1

Η Άμιλλα Περιστερίου έχοντας εκπληρώσει τον βασικό στόχο που ήταν η συμμετοχή των τμημάτων της στους ομίλους των ισχυρών της δεύτερης φάσης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προωθώντας νεαρούς ποδοσφαιιστές σε επόμενα ηλικιακά κλιμάκια για την απόκτηση εμπειριών σε υψηλότερο επίπεδο.

Αυτό είναι κάτι που έχει πρόσκαιρα επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα των ομάδων της, αλλά προφανώς για τους ανθρώπους της προέχει το μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης. Έτσι κι αλλιώς πάντως οι Νέοι του συλλόγου δεν ήταν το φαβορί της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Α.Ο. Ιλίου που έχει ξεκίνησει με υψηλότερες βλέψεις και έχει δώσει καλά δείγματα γραφής μέσα στη σεζόν.

Μεταξύ των δύο ομάδων έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, το οποίο η καθεμιά θα μπορούσε να είχε κάνει δικό της, στις φάσεις που εναλλάσσονταν μπροστά στις δύο εστίες και τελικά ολοκληρώθηκε ισόπαλο, με τέρματα που σημειώθηκαν από το πρώτο μέρος.

Σκόρερς: 15′ Ζέρβας / 32′ Γούλας.

Διαιτητής: Ανδρέου. Βοηθοί: Ρούσσος, Νικολάκος.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Φάμπιο (57′ Παπασταύρου), Πήδουλας, Τσαφεράι (67′ Γκορίτσι), Αντζέι, Κουτρουλας, Χρονόπουλος (41′ Κοκκώνης), Καπίρης Κ. (76′ Πρεβεζιάνος), Βαρβέρης (41΄Ασίμης), Ζέρβας (76′ Γκίκας), Καπίρης Γ.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ (1): Σκυριανός, Κάλια, Αντωνίου, Δοσουλας (47′ Διακουμής), Σιγάλας, Ντίνος (41′ Τσαγκανος), Μεχμέτι, Σταύρου (57′ Πασκάρι), Γούλας (41′ Περουτσος), Κιτσας, Λιάπης (65′ Βασιλάκης).

 

Ήττα 2-0 οι Παίδες

Σε παιχνίδι που αδικούνται από το μηδέν ενεργητικό στο τελικό σκορ, οι Παίδες της Άμιλλας δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς μετά το 2-0 του πρώτου μέρους και ηττήθηκαν από το αντίστοιχο συγκρότημα του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα, κατάσταση στην οποία δεν είναι μαθημένοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου, πολύ δε μάλλον όταν αυτές ακολουθούν την ισόπαλη πρεμιέρα τους στη δεύτερη φάση, στο Νταμάρι.

Σκόρερς: 16′ Ντούλε, 30′ Χρυσοχόος / –

Διαιτητής: Αθανασίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ Χ.: Μπουλούμπασης, Περιβολαράκης, Αντωνόπουλος (36′ Αποστολόπουλος), Γκιόκας (42′ Λάσκος), Κουκουλης, Ντούλε, Κατηφόρης (47′ Αρβανίτης), Καρμπονης, Ζαρκαλης, Χρυσοχόος, Μυλωνάς.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδανος, Αντζέι, Μπόντε, Τσώλης, Ρεπάι, Κατσιούλας, Παναγκασίδης (36′ Παπαδάκης), Σαχμπαζίδης (44′ Τότσι), Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης.

Leave a Reply