ΝΕΟΙ: Αγ. Ιερόθεος – Α.Ο. Ιλιου (1) 0-1

Το παιχνίδι των αντεπιθέσεων με κερδισμένες μπάλες είναι το αγαπημένο του πρώτου τμήματος Νέων του Α.Ο. Ιλίου και αφού ο Άγιος Ιερόθεος έπεσε στην παγίδα της φλύαρης κατοχής, ρισκάροντας ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία τους λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Σκόραραν με γέμισμα στην περιοχή και κεφαλιά, παραδόξως απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Και λέμε παραδόξως, γιατί είχαν κόντρα επιθέσεις με καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά δεν έβγαλαν καθαρές ευκαιρίες.

Στον αντιποδα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη δεν είχαν τις καλύτερες επιλογές μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αναλώθηκαν σε σουτ από μέση και μακρινή απόσταση χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά την επίτευξη του 0-1, άγχος και εκνευρισμός δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανατροπή των δεδομένων. Η ήττα είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι δεν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι που αγαπούν και με τον τρόπο τους υπηρετούν.

Σκόρερς: – / 57′ Λιάπης.

Διαιτητής: Χιονης. Βοηθοί: Μουτσοντέμι, Μπόντζος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Χαλίκης (61′ Θηβαίος), Κολλιόπουλος (50′ Ψαρράς), Σπανός, Στόιλας, Τσιριγώτης (56′ Ντεντης), Χατζής (61′ Χαραλάμπους), Τσέλεγκερ, Σαρτερης (50′ Πανε), Δημα (63′ Βασιλείου), Βεντουρης.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ (1): Σκυριανός, Κάλια, Αντωνίου, Πασκάρι, Σιγάλας, Ντίνος, Βασιλάκης (51′ Γούλας), Σταύρου, Διακουμής, Μεχμέτι, Λιάπης.



Leave a Reply