ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Α.Ο.Χαϊδαρίου 0-2

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ γνώρισαν οι Νέοι του Ηφαίστου Περιατερίου, στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο.Χαϊδαρίου με σκορ 0-2.

Μετά το διάλειμμα στο Ίλιον και την ευρεία νίκη επί του Ιάσονα, επέστρεψαν στην κακή συνήθεια να σπαταλάνε τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων τους και αυτή τη φορά ο αντίπαλος δεν τους επέτρεψε να κάνουν δικό τους το παιχνίδι στην επανάληψη.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με δύο γρήγορα γκολ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, κάθισαν στη θέση του οδηγού και την κράτησαν ως το τέλος. Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, αφού σε 3-4 περιπτώσεις εύκολες κεφαλιές από την καρδιά της μεγάλης περιοχής δεν βρήκαν στόχο. Και οι φιλοξενούμενοι όμως, με πολύ γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή, είχαν τις δικές τους στιγμές.

Σκόρερς: – / 42′ Γιαννακόπουλος, 47′ Σκαραμαγκάς.

Διαιτητής: Μαμουνης. Βοηθοί: Αναστασόπουλος, Σταυρόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.:Καραγκούνης, Πουρίκης (65′ Πελέκης), Τζωρτζακάκης, Σελεμίδης Φίλιας (60′ Καμιανάκος), Παληογιάννης, Μπιρλής, Μπέκος (41′ Σταματέλος), Τουρτούλη (55′ Ευθυμιάδης), Γιαννόπουλος (55′ Κανναβός), Δεμίρης (50′ Καραλάκης).

Α.Ο.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αδάμ, Δριμάλας (52′ Γαγάτσιας), Μπατζάκας, Σπυριδωνίδης, Αδαμίδης, Παπουτσάκης (57′ Λαγός), Γονής (46′ Θεοδώρου), Ρόμπι, Γιαννακόπουλος (53′ Πέτκοφ), Μιχαλακέλης (61′ Μπαΐρας), Σκαραμάγκος.

Leave a Reply