ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π. – Ηρακλής Π. 0-3

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Άμιλλας Π., στο γήπεδο της Χρυσούπολης και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Επικράτησαν με σκορ 0-3 και έφτασαν τους 26 βαθμούς, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές, 5 περισσότερους από το Χαϊδάρι και 6 από τον Α.Ο.Ιλίου και το Αιγάλεω που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου, αλλά “καθάρισαν” το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο. Αν και τους προσφέρθηκαν πολλές στημένες μπάλες πέριξ της περιοχής (6 κόρνερ και 2 φάουλ μόνο στο δεύτερο μέρος), αξιοποίησαν μόλις μία, έχοντας συνολικά 8 τελικές προσπάθειες εκτός εστίας.

Στον αντίποδα, η Άμιλλα που εκμεταλλεύτηκε την απουσία αγωνιστικής υποχρέωσης του παιδικού τμήματος και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε τρία στελέχη του, στάθηκε καλύτερα ανασταλτικά, αλλά δυσκολεύτηκε στην τελική πάσα και τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στην αντίπαλη περιοχή.

Παρ’ όλα αυτά είχε τη στιγμή της στο 65′, αλλά ο Νημάς δεν της επέτρεψε να φτάσει στην ισοφάριση και να μπει στο παιχνίδι.

Σκόρερς: – / 35′, 67′ Νίτας, 70′ Δρουγουνάκης.

Διαιτητής: Δαρσακλής. Βοηθοί: Ντέμσιας, Σπυρόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Τζήκας (46′ Κοκκώνης), Κουτρουλάς, Τσαφεράι, Αντζέι (74′ Αγγελάκης), Κατσιούλας (46′ Παπασταύρου), Πηδουλας (52′ Κωφίδης), Κατσαμάς (68′ Πρεβεζιάνος), Ριζόπουλος, Καπίρης, Ζέρβας (68′ Βαρβέρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς (71′ Κωνσταντόπουλος), Τζαβαράκος (65′ Καλογήρου), Γκελης, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Μαγκίτσας (65′ Δρακόπουλος), Δρουγουνάκης (71′ Κεφαλάς), Νίτας, Μήτρος Ν., Βαρδαραμάτος (57′ Στόινα).

Leave a Reply